Αγορά Μεταχειρισμένων Projector

Έχει χαλάσει ο projector σας;

Κανένα πρόβλημα. Με νέα υπηρεσία απόσυρσης που προσφέρει η εταιρία μας , τον αγοράζουμε απολύτως μετρητοίς  ή συμψηφίζουμε την αξία του με την αγορά ενός νέου προτζέκτορ.

 

Η αξία του χαλασμένου projector σας , πραγματοποιείται από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας στο εργαστήριο μας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις πριν αποστείλετε τον projector σας σε εμάς είναι οι εξής:

  • Ο Projector να είναι κάποιου επώνυμου κατασκευαστικού οίκου πχ (Benq, Optoma, Hitachi, Epson , Acer, Toshiba Κλπ.
  • Να είναι μην είναι μοντέλο κατασκευής πριν από το 2008.
  • Ο Projector να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ( λειτουργικοί προτζέκτορς δεν γίνονται δεκτοί)
  • Να συμπληρωθεί με όλα τα απαραίτητα  τα στοιχεία η παρακάτω φόρμα.

Αφού συμπληρώσετε και αποστείλετε την  παρακάτω φόρμα, θα σας απαντήσουμε στο email σας με έναν κωδικό που πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς πάνω στο κουτί που θα περιέχεται ο projector.

Τα μεταφορικά έξοδα του δέματος που περιέχουν τον προτζέκτορ σας , προς την έδρα μας ,επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αποστολέα.

Σε περίπτωση μη συμφωνίας με την αξία του Projector που θα σας εκτιμήσει το τεχνικό μας τμήμα, η αξία της αποστολής του δέματος  επιστροφής , επιβαρύνει  αποκλειστικά  τον παραλήπτη.

Οι αποστολές των δεμάτων από και προς την έδρα μας , μπορούν να πραγματοποιηθούν με οποιαδήποτε courier η μεταφορική εταιρία συνεργασίας  , με μόνη εξαίρεση το απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με το εκτιμώμενο κόστος του χαλασμένου projector σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς για το αν θα προχωρήσουμε σε κατάθεση χρημάτων ή συμψηφισμό αξίας με αγορά νέου projector από την εταιρία μας.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται αποκλειστικά με μεταφορά σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό σας. Σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλουμε χρήματα ταχυδρομικώς.